Udruži se!

U suradnji s udrugama IEASTE i UniUm, udruga SOME je organizirala dvodnevni događaj u Studentskom centru u Zagrebu, 26. i 27.10.2017. Na prvom Udruži se! sudjelovalo je više od 25 udruga iz grada Zagreba i okolice i izložilo zanimljive štandove, poput žive zmije s Veterinarskog fakulteta, s ciljem prikupljanja novih članova i samopromocije.

Uz stalnu izložbu štandova, na događaju su sudjelovali gosti govornici Igor Jurić, industrijski dizajner koji je govorio o tome kako se ipak odlučio vratiti u Hrvatsku i važnost ostajanja u matičnoj državi pri traženju zaposlenja. Maja Šiprak, mlada poduzetnica koja je nakon završetka studija komunikologije krenula u poslovnu avanturu Bouvier Cosmetics, kozmetički brend koji se bazira na prirodnim sastojcima i bez testiranja na životinjama. I naposljetku student naftnog rudarstva, Matej Boras, koji je govorio o ulozi i važnosti Studentskog zbora i angažiranosti udruga u prijavljivanju projekata.

Cijelo događanje sponzorirali su Red Bull, Cockta i Zagrebačka banka, a sljedeće godine očekujemo još veći odaziv udruga i sponzora.