Studenti strojari ‘napadaju’ obrazovanjem.

Udruga Studenata Inženjerstva Materijala (SOME) poziva Vas na svoj prvi službeni događaj «Materijali u Autoindustriji» koji će se održati u srijedu, 5. travnja u 10 sati u Plavoj dvorani na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu.

 

Udrugu SOME osnovali su studenti inženjerstva materijala ove godine na Fakultetu strojarstva i brodogradnje. Svojim motom „We are #aweSOME!“ žele što više približiti svoje djelatnosti mladima pa im tako pomažu naći praksu, volonterski rad preko kojega omogućujuću suradnju s mnogobrojnim tvrtkama, ali i stjecanje sveukupnog iskustva u poslovnom i društvenom životu.

 

Projektom ”Materijali u Autoindustriji žele predstaviti ulogu inženjerstva materijala i napredak tehnologija u automobilskoj industriji studentima, profesorima i svim ostalim zaljubljenicima u automobile. Realizirati će se kroz jednodnevno predavanje na kojem će predstavnici vodećih tvrtki koje rade u autoindustriji, predstaviti svoj vid uloge materijala u njihovom djelokrugu.

 

Tako ćete imati prilike slušati predavače iz Rimac Automobila, Lipik Glasa, Applied Ceramics, Tomić CO i gospodina Ivana Jurića, industrijskog dizajnera.

 

U pauzi od predavanja pripremili su zakusku gdje će svi sudionici u opuštenoj atmosferi moći popričati sa predavačima i profesorima i podijeliti svoje mišljenje o navedenoj temi, a za osvježenje u pauzi pobrinut će se Cedevita. Svakog sudionika očekuje mali poklon kao znak pažnje i brojna druga iznenađenja, od kojih je iznenađenje dana omogućio Tomić&co. Potporu eventu također su pružili FSB i Hrvatsko društvo za materijale i tribologiju ustupivši im prostor i donacije.

 

Broj mjesta je nažalost organičen, stoga prijave za event kreću u ponedeljak, 13.3.2017., putem obrasca koji će kružiti društvenim mrežama. Pratite ih na službenoj web i facebook stranici za daljnje informacije i prijave.