Materijali u vojnoj industriji

Udruga Studenata Inženjerstva Materijala (SOME) u suradnji sa Kadetskim zborom Vojnog učilišta poziva Vas na svoj drugi službeni događaj u serijalu «Materijali u Vojnoj industriji».

Projektom želimo predstaviti ulogu inženjerstva materijala i napredak tehnologija u vojnoj industriji studentima, profesorima i svim ostalim zaljubljenicima u vojnu opremu, naoružanje i taktiku.
Projekt će se realizirati kroz jednodnevno predavanje na kojem će predstavnici vodećih tvrtki koje rade u vojnoj industriji i usko surađuju s Hrvatskom vojskom, predstaviti svoj vid uloge materijala u njihovom djelokrugu.
Također nam je želja potaknuti studente na osobni razvoj učenjem izvan nastavnoga plana na fakultetima, na uključivanje u studentske organizacije te na pokretanje vlastitih projekata koji bi mogli biti na opću korist upravo njima samima.

*****************

Kada: četvrtak, 15.3.2018.
14:00 h – 23:00 h

Gdje: Hrvatsko vojno učilište “dr. Franjo Tuđman”, Ilica 256b

Program:
Početak predavanja: 14:00 h
Pauza: 15:30 h
Nastavak predavanja: 16:00 h
Razgledavanje: 17:30 h
Domjenak i druženje u kadetskom klubu: 19:00 h

Lista predavača:
Remontni zavod
HS Produkt
DOK-ING
KROKO
Šestan Busch

*****************

U pauzi od predavanja pripremili smo osvježenja gdje će svi sudionici u opuštenoj atmosferi moći popričati sa predavačima i profesorima i podijeliti svoje mišljenje o navedenoj temi te razgledati proizvode predavača.
Nakon predavanja o materijalima i tehnologijama koje tvrtke koriste pri izradi svojih proizvoda te priče o njihovoj primjeni osmišljeno je razgledavanje istih, od naoružanja do oklopnih i borbenih vozila te još nekoliko iznenađenja koja ove organizacije priređuju i ostale opreme koju koristi Hrvatska vojska.
Druženje uz domjenak i muziku uživo u Kadetskom klubu „4 stupa“ idealno je za stavljanje „točke na i“ ovako ubudljivoga dana. Druženje studenata, razgovor s predstavnicima tvrtki iz vojne industrije i prestavnicima ostalih industrija koji će kao gosti doći podržati ovo događanje i još mnogo dobre atmosfere Vas očekuje stoga Vas pozivamo da nam se pridružite!

*****************
Broj mjesta je ograničen i popis je potreban za ulazak u vojarnu. Molimo Vas da ispunite obrazac na sljedećem linku: —> USKORO na facebook eventu

Stay tuned, stay #aweSOME!

Za dodatna pitanja možete nas kontaktirati na info@some.com.hr ili kadetski.zbor@morh.hr.

https://www.facebook.com/somefsb/
https://vojni.unizg.hr/